Hebe Center Holland is de specialist in het kweken en veredelen van Hebe voor de Europese retail

Door ons te focussen op de doorontwikkeling van zowel de soorten als de teelt van de Hebe, zijn we de absolute specialist in de Hebe teelt.

Ontdek onze soorten

Happy Hebe Collection

De Happy Hebe Collection bestaat uit 15 gangbare soorten. Een assortiment dat algemeen verkrijgbaar is, maar ons totaalpakket compleet maakt.

Potmaten: P10.5, P13

Hebe Magicolor Collection

De Hebe Magicolor Collection is de meest karakteristieke collectie van Hebe Center Holland en straalt uit waar het bedrijf voor staat: kwaliteit, exclusiviteit en innovatie. Deze uit 5 soorten bestaande collectie is door het bedrijf zelf ontwikkeld, en is als ‘premium collection’ bij Hebe Center Holland verkrijgbaar.

Potmaten: P10.5, P17, P21, 4-pack P10.5

Hebe All Blooms

De Hebe All Blooms worden gekweekt in 6 verschillende soorten. De All Blooms worden veenvrij gekweekt en zijn ziektevrij. Verkrijgbaar tussen het voorjaar en het najaar.

Potmaten: P13

Hey Beauty Collection

De Hebe Hey Beauty® collectie bestaat uit een mix van 12 kleurrijke soorten. De Hey Beauty® collectie is een mooie afspiegeling van het totale sortiment van Hebe Center Holland en is door de extra potmaat (P13) een perfecte toevoeging aan het sortiment.

Potmaten: P13

Skimmia japonica ‘Rubella’

Om de ruimte zo economisch mogelijk te benutten is de Skimmia japonica 'Rubella’ ook in het sortiment opgenomen. Deze plant past goed in het teeltprogramma en stimuleert voor ons bedrijf de najaarshandel.

Potmaten: P15

Buddleja

Hebe Center Holland heeft met succes de Buddleja ‘Low & Lovely’ in Nederland geïntroduceerd. Deze Chip Collection bestaande uit 4 soorten is een zeer compacte vlinderstruik, die het niet alleen in de tuin goed doet, maar ook in een pot op het terras, balkon of patio. Ook dit is een aanvulling op het teeltprogramma van de Hebe.

Potmaten: P19

 Het proces

Selectie en kweek van de allermooiste Hebe soorten

Selectie van soorten

De Hebe soorten die wij kweken, hebben een langdurig selectieproces doorstaan. Door veredeling hebben we soorten ontwikkeld met steeds uniekere en betere eigenschappen. Voor het oppotten van onze teelten gaan we op zoek naar het beste uitgangsmateriaal in samenwerking met onze leveranciers. Zo proberen we de beste combinatie van kweekpotten, potgrond en uiteraard het plantmateriaal samen te stellen. Een goed voortraject draagt bij aan een eindproduct van een goede kwaliteit.

Teelt

Het traject van stekken tot uitleveren gaat bij ons grotendeels in eigen beheer. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat we precies de planten en soorten kweken die we willen en uiteindelijk de meeste toegevoegde waarde heeft voor de consument. Gedurende de teelt van de planten doen we er alles aan om tot een mooi gezond eindproduct te komen. De grotendeels geautomatiseerde teeltlocaties helpen hier uiteraard bij.

Uitleveren

Onze geautomatiseerde afleverlijnen zijn er voor ingericht om onze klanten dagelijks te kunnen voorzien van de planten die op dat moment het meest geschikt zijn om uit te leveren. Zo waarborgen wij de kwaliteit die we als Hebe specialist nastreven.

Onze klanten

De Hebe leverancier voor bouwmarkten, supermarkten, tuincentra en exporteurs

Hebe Center Holland is ingericht op het uitleveren van zowel grote acties, vaste lijnen en daghandel. Hierdoor zijn wij de ultieme leverancier op het gebied van Hebe voor een breed klantenpakket. Dit brede klantenpakket kan goed bediend worden door flexibele afleverlijnen en een passend sortiment voor ieder klantsegment. Daarnaast zijn we flexibel met betrekking tot het leveren van mixkarren, verpakkingsmaterialen en logistiek. Benieuwd wat Hebe Center Holland voor u kan betekenen? Neem contact op via info@hebecenterholland.com!

Bouwmarkten

PL10 – toelichting klantsegment

Tuincentra

PL11 – toelichting klantsegment

Supermarkten

PL12 – toelichting klantsegment

Exporteurs

PL13 – toelichting klantsegment

Kom werken bij Hebe Center Holland

Wij zoeken enthousiaste, betrokken en gedreven collega’ s voor diverse functies in de kwekerij.

Contact informatie

Adres kantoor

Noorwegenlaan 26
2391 PW Hazerswoude-Dorp

Telefoon

Mail