Van Lint Productions is de specialist in het produceren van groen arrangementen voor de grootschalige Europese retail

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van groenarrangementen hebben we bewezen aan de wensen van de klanten te voldoen.

Ons assortiment

Kerst

Het assortiment voor de kerstperiode bestaat uit diverse typen kerststukken en versierde kerstbomen. In onze kerststukken gebruiken wij diverse soorten kerstgroen en bloembollen.

Productielocaties: Polen en Boskoop

Advent

Vier weken voor kerst is het advent, waar wij een mooi assortiment voor kunnen aanbieden. In dit assortiment worden veel kaarsen verwerkt.

Productielocatie: Polen

Allerheiligen

Het assortiment Allerheiligen arrangementen is met name toegespitst op de Duitse markt. We produceren zowel klassieke als moderne arrangementen.

Productielocatie: Polen

Pasen

In het voorjaar bieden we voor Pasen een divers assortiment arrangementen om na de winter wat sfeer in en om het huis te krijgen.

Productielocatie: Boskoop

Valentijn & Moederdag

Voor Valentijn en Moederdag kunnen wij diverse arrangementen leveren. Zoals misschien verwacht worden hier veel decoratieve hartjes in verwerkt.

Productielocatie: Boskoop

Overige seizoensarrangementen

Buiten de genoemde feestdagen leveren wij ook seizoensarrangementen welke niet specifiek voor een feestdag bedoeld zijn. Zo kunnen we jaarrond mooie arrangementen aanbieden.

Productielocaties: Polen en Boskoop

Het proces

Van ontwerp tot productie op grote schaal

Bij Van Lint Productions richten wij ons op het gehele proces: van de ontwikkeling van nieuwe producten tot een efficiënt productieproces om onze klanten het hele jaar door te voorzien van grote aantallen, verse groen arrangementen. En dat is een hele uitdaging!

Ontwerp

We beginnen het proces met de productontwikkeling. Onze eigen ontwerpster maakt voor elk seizoen en elke feestdag passende arrangementen. Hierbij is het belangrijk dat alle ‘ingrediënten’ goed vastgelegd worden om onze klanten volgens afspraak te kunnen bedienen.

Inkoop

Als de orders eenmaal bekend zijn, gaat team inkoop aan de slag om alle benodigdheden per order, op maat in te kopen. Niet alleen de planten of het kerstgroen in een arrangement moet ingekocht worden, ook de potjes en decoraties kopen we zelf in.

Productie

Na een aantal maanden, als alle onderdelen binnen zijn en de planten geleverd, kan de productie beginnen. Ons productie team is gespecialiseerd in het verwerken van grote aantallen. Samen werken zij hard om zowel in Nederland als in Polen miljoenen arrangementen zo efficiënt mogelijk te produceren, waarbij zij continu zorgen voor een goede kwaliteit en versheid wanneer de producten van de lopende band af rollen.

Ontdek ons productieproces

Onze klanten

Grootschalige Europese retail

Van Lint Productions is ontstaan vanuit de vraag om kerststukken te produceren voor het klantenpakket van Van Lint Plants. Hierdoor is het klantenpakket grotendeels hetzelfde als het klantenpakket van Van Lint Plants. Door de nauwe samenwerking tussen deze twee bedrijven ligt ook binnen Van Lint Productions de focus op de grootschalige Europese retail. Juist ook om de vraag vanuit dit klantsegment op een passende manier in te vullen zijn onze productielocaties, zowel in Polen als Nederland, gespecialiseerd in het verwerken van grote acties. 

Mocht je bedrijf zich kunnen herkennen in deze werkwijze en ben je op zoek naar een goede partner op het gebied van groen arrangementen? Neem dan contact op via sales@vanlint.nl.

Bouwmarkten

PL10 – toelichting klantsegment

Tuincentra

PL11 – toelichting klantsegment

Supermarkten

PL12 – toelichting klantsegment

Exporteurs

PL13 – toelichting klantsegment

Kom werken bij Van Lint

Wij zoeken enthousiaste, betrokken en gedreven collega’ s voor diverse functies in de kwekerij, productie of op kantoor.

Contact informatie

Adres kantoor

Insteek 4
2771 AB Boskoop

Telefoon

Mail